Nuostabiai švelnios tekstūros kremas, puikiai tinkantis tortų aptepimui. Jis neskilinėja aptepant šaldytus tortus, puikiai tinka naudoti prieš veliūro purškimą ar kaip pagrindas valgomiems paveikslėliams.
PRODUKTAI Ø 16-18 cm, H 10-18 cm tortui reikės:
160 g – sviesto (minkštas, kambario temperatūros)
160 g – pieniško šokolado (išlydytas ir atvėsintas
30 g – grietinėlės (35% riebumo, iš šaldytuvo)
Darbo eiga:
Sviestą su šokoladu lengvai išplakti. Masė bus skystoka, tad palaikykite šaldytuve 5-7, kad atšaltų ir pastandėtų.
Išėmus iš šaldytuvo masę plakti mikseriu dideliu greičiu – ji pašviesės, taps puri, minkšta ir švelni.
KETURIŲ ŠOKOLADŲ TORTAS Nuostabiai skanus šokoladinis tortas, kuris pakerės kiekvieną šokolado mėgėją. Torte persipina juodojo, pieniško, baltojo ir rožinio šokoladų natos, o drėgnas šokolado biskvitas... Skaityti daugiau
ROYAL ICING – GLAJŲ KARALIUS! Sklando mitas, kad Royal Icing (Karališkas glajus) buvo pavadintas karališkuoju po to, kai buvo išplatinti Didžiosios Britanijos karalienės Viktorijos ir... Skaityti daugiau
Ypatingai gardūs, Kalėdomis kvepiantys sausainiai patiks ir suaugusiems, ir mažiesiems smaližiams. Sausainius galite gaminti kokio norite storio, na, o mums jie labiausiai patinka iškočioti itin... Skaityti daugiau
Add comment
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.