Nuostabiai švelnios tekstūros kremas, puikiai tinkantis tortų aptepimui. Jis neskilinėja aptepant šaldytus tortus, puikiai tinka naudoti prieš veliūro purškimą ar kaip pagrindas valgomiems paveikslėliams.
PRODUKTAI Ø 16-18 cm, H 10-18 cm tortui reikės:
160 g – sviesto (minkštas, kambario temperatūros)
160 g – pieniško šokolado (išlydytas ir atvėsintas
30 g – grietinėlės (35% riebumo, iš šaldytuvo)
Darbo eiga:
Sviestą su šokoladu lengvai išplakti. Masė bus skystoka, tad palaikykite šaldytuve 5-7, kad atšaltų ir pastandėtų.
Išėmus iš šaldytuvo masę plakti mikseriu dideliu greičiu – ji pašviesės, taps puri, minkšta ir švelni.
Ypatingai gardūs, Kalėdomis kvepiantys sausainiai patiks ir suaugusiems, ir mažiesiems smaližiams. Sausainius galite gaminti kokio norite storio, na, o mums jie labiausiai patinka iškočioti itin... Skaityti daugiau
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.