Augalinių aliejų purškiamoji priemonė lengvam kepimo formų bie kitų kepimo indų apipurškimui. Jos dėka formos padengsite tolygiai ir lengvai išimsite iškepusius kepinius.
Tikri, valgomi cukruoti mėtų lapeliai, kurių pagalba savo desertus pakelsite į dar aukštesnį lygį. Puikiai tinka tortams, ledams ar desertams su žaliais lapeliais, žiedlapiais, gėlėmis ar gėlių gabalėliais, taip pat gėlių viduriukams užpildyti. Cukraus kristalai priverčia dekoracijas spindėti šviesoje.
Cukruotų, valgomų žiedlapių gamyba yra senas menas, reikalaujantis daug įgūdžių ir kruopštumo. Gležni, saldūs žiedlapiai ir lapai – tikra šventė akims. Nuėmus derlių, jie rūšiuojami rankomis ir nuskinami nuo stiebų. Tada jie valomi ir išdžiovinami. Pirmajame saldainių formavimo etape gėlės pamerkiamos į cukraus sirupą ir apibarstomos smulkia cukraus pudra. Taip susidaro apsauginis sluoksnis. Tada jie išdžiovinami ir atskirai dedami ant smulkių grotelių. Taikant šį metodą vėsioje, sausoje laikymo vietoje gėlė išlieka šviežia metų metus.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais kapučino kavos skonio gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais mangų gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Invertinis cukrus, taip pat žinomas kaip trimolinas, yra naudojamas kaip stabilizatorius ir natūralus konservantas kepiniuose, kremuose bei įvairiuose kituose gaminiuose. Trimolinas gana plačiai naudojamas konditerijoje, jis neleidžia kristalizuotis cukrui, išlaiko kepinius minkštus ir drėgnus, gerina struktūrą, pageriną masės tekstūrą, padeda išvengti atsiskyrimo ir atitinkamai pailginti galiojimo laiką.
Gliukozės sirupas puikiai tinka cukrinėms masėms, karališkam glajui (royal icing) suteikti tąsumo bei stangrumo. Taip pat jis itin tinka įvairiems desertams, saldainiams, modeliavimo šokoladui, pyragams ir džemams gaminti.
Wilton meringue milteliai yra pagrindinis karališko glajaus ingredientas. Jis suteikia karališkam glajui, meringue ir kaitintam glajui ryškumo. Juo taip taip pat stabilizuosite sviestinį kremą.
Daugelyje receptų šis produktas gali būti naudojamas kaip šviežio kiaušinio baltymo pakaitalas.
Cacao Barry Rouge Ultime Origin Cameroun yra šarminiai kakavos milteliai (lengvai alkalizuoti). Milteliai yra raudonmedžio raudonumo ir intensyvaus šokoladinio skonio. Smulki struktūra leidžia lengvai sumaišyti miltelius. Su šia kakava jūs sukursite gražius bei gardžius šokoladinius saldainius, iškepsite gardžius biskvitus ar keksiukus bei pagaminsite kitus skanėstus su nuostabiomis turtingo skonio natomis bei intensyvia spalva.
Įdėdami šios kakavos į ganašą sukursite intensyvios raudono atspalvio tortus. Kakava savo spalva bei skoniu praturtins biskvitus, keksiukus, šokoladainius (brownie), ledus, šokoladines glazūras, sausainius ir daug daugiau.
Barry Cellebaut - tai kokybiški puikaus skonio alkalizuoti kakavos milteliai, iš kurių Callebaut gamina savo nuostabųjį belgišką šokoladą. Kakava yra šiltos rausvai rudos spalvos ir turi solidų šokolado skonį. Dėl puikios tekstūros kakava lengvai įmaišoma į tešlą, kremus ir pan. Alkalizacijos dėka kakava nėra rūgšti ir turi sodrią tamsią spalvą.
Gliukozės sirupas gali būti naudojamas saldainiams, pyragams ir ledams bei visų rūšių saldymynams ruošti. Gliukozės sirupas yra universalus ingredientas, kurį galima pritaikyti gaminant įvairius kulinarinius malonumus – nuo skanių saldumynų ir burnoje tirpstančių pyragų iki kreminių ledų ir daugybės saldumynų receptų. Dėl puikių savybių jis yra virtuvės pagrindas tiek mėgėjams, tiek patyrusiems konditeriams. Gliukozės sirupas apsaugo nuo nepageidaujamos cukraus kristalizacijos.
Greito vėsinimo priemonė, skirta cukraus pagrindu pagamintiems produktams ir šokolado kompozicijoms fiksuoti, užtikrinant greitą ir momentinį sukietėjimą. Idealiai tinka cukrui ir šokoladui. Purškimo balionėlis turi kryptinį antgalį, kad būtų patogu naudoti.
Barry Noir Intense Cocoa yra mažai riebūs šarminiai kakavos milteliai (intensyviai alkalizuoti). Milteliai yra tamsiai juodos anglies spalvos ir stipraus kartaus kakavos skonio. Smulki struktūra leidžia lengvai sumaišyti miltelius. Su šia kakava jūs sukursite gražius bei gardžius šokoladinius saldainius bei kitus skanėstus su nuostabiomis turtingo skonio natomis bei intensyvia spalva.
Įdėdami šios kakavos į ganašą sukursite intensyvios tamsios spalvos tortus. Kakava savo spalva bei skoniu praturtins biskvitus, keksiukus, šokoladainius (brownie), ledus, šokoladines glazūras, sausainius ir daug daugiau.
FunCakes nenugriebto pieno milteliai suteikia kepiniams specifinės tekstūros ir skonio bei pagerina jūsų skanėstą, pridėdami dalelytę saldumo ir suteikdami kreminę tekstūrą. Įdėjus šiek tiek miltelių į tešlą, kepant kepiniai greičiau ir gražiau įgauna rudą spalvą. Dėl karščio nenugriebto pieno milteliuose esantis pieno cukrus gali karamelizuotis, užtikrindamas sodresnį skonį ir jau minėtą gražią rudą spalvą. Milteliai taip pat suteikia biskvitams, browniams ar sausainiams papildomą dalelę drėgmės.
Gliukozės sirupas puikiai tinka cukrinėms masėms, karališkam glajui (royal icing) suteikti tąsumo bei stangrumo. Taip pat jis itin tinka įvairiems desertams, saldainiams, modeliavimo šokoladui, pyragams ir džemams gaminti.
Glicerinas yra universalus produktas, jo pagalba suminkštinsite karališkąjį glajų, atgaivinsite sukietėjusias cukrines dekoravimo mases, o taip pat galėsite kitoms reikmėms susijusiosms su maisto gamyba. Tai taip pat vienas iš būtinų ingredientų gaminant naminę cukrinę dekoravimo masę.
Aukščiausios kokybės 100% natūralus grynas kakavos sviestas pristato revoliuciją šokolado temperavime.
Įdėjus tik apie 2% miltelių pavidalo Mycryo į ištirpintą šokoladą, stabilizuosite kristalus ir gausite tinkamai temperuotą šokoladą, o įdėjus kakavos sviesto kiek daugiau išgausite puikų blizgesį ir kietumą.
Šį kakavos sviestą taip pat galite naudoti kepiniams, šokolado gamyboje (ypač kai reikia paskystinti šokoladą ar dražė), kremams ir ne tik. Jis atsparesnis karštai temperatūrai nei aliejus ar sviestas ir nesudega, todėl puikiai tiks mėsai, daržovėms bei jūros gėrybėms kepti keptuvėje ar grilyje.
Neutralaus skonio ir baltos spalvos.
Maistiniai klijai idealiai tiks suklijuoti įvairias dekoracijų detales bei figūrėlių dalis, taip pat priklijuoti dekoracijas prie torto ar keksiukų, taip pat valgomų paveikslėlių klijavimui.
Dekstrozė, dar žinoma kaip vynuogių cukrus arba gliukozė, yra natūralus saldiklis, kuris gali būti naudojamas kaip alternatyva įprastam cukrui. Dekstrozė yra šiek tiek mažiau saldi nei įprastas cukrus ir greičiau bei geriau ištirpsta vandenyje. Ji lėčiau kristalizuojasi, todėl galutinis produktas išlieka švelnesnės tekstūros. Dekstrozė dažnai naudojama, kad šerbetas bei ledai būtų gražūs ir minkšti. Kadangi ji sumažina tirpimo temperatūros tašką, jūsų ledai bus lengviau formuojami. Taip pat dekstrozė kartais naudojama duonos receptuose, kad kartu su mielėmis duona pakiltų.
FunCakes maistinis glicerinas - konditerijoje plačiai naudojamas ingredientas. Glicerinas išgaunamas iš aliejaus ir yra sudedamoji dalis, galinti išlaikyti ir pritraukti drėgmę. Jis palaiko biskvitus šviežesnius, pagerina gaminamų cukrinių masių tekstūrą (keli lašai gali padėti atgaivinti ir suprastėjusios kokybės masę), suteikdamas jiems glotnumo bei minkštumo, apsaugo nuo cukraus kristalizavimosi ir apsaugo sviestinius kremus nuo išdžiūvimo.
Karališkąjam glajui suteikia blizgesio ir apsaugo nuo sukietėjimo bei išdžiūvimo, su glajumi patogiau dirbti.
Nedidelis kiekis glicerino apsaugo cukraus kristalizaciją, kai verdama karamelė (iš cukraus ir vandens) aukštoje temperatūroje.
Glicerinas suminkštiną fadžio, triufelių bei karamelės gaminius.
FunCakes invertinio cukraus sirupas - tai sirupas, pagamintas iš gliukozės su fruktoze. Jis yra saldesnis nei įprastas cukrus ir mažiau kristalizuojasi. Taip pat turi drėkinimo efektą, ko pasekoje biskvitai bei pyragai ilgiau išlieka švieži.
Invertinis cukrus puikiai tinka ganašo bei glazūros gamybai, kad tekstūra būtų dar švelnesnė, mikšta ir kreminė.
Kepiniuose, tokiuose kaip šokoladainis (brownie) ar meduoliai, šis sirupas suteikia gražią rudą spalvą ir malonų skonį.
Ledams sirupas suteikia švelnesnę ir minkštesnę teksūrą.
FunCakes snieginis cukrus - tai netirpstanti cukraus pudra, kuria papuošite savo desertus - spurgas, sausainius, tortus, vaflius ir kt. Sniego cukrus neištirpsta ir, priešingai nei įprastas cukrus, išlaiko gražią, miltelių baltumo išvaizdą ant jūsų skanėstų.
Gali būti šaldomas kartu su desertu - cukrus neištirpsta.
Sugarflair gliukozės sirupas puikiai tinka cukrinėms masėms, karališkam glajui (royal icing) suteikti tąsumo bei stangrumo. Taip pat jis itin tinka įvairiems desertams, saldainiams, modeliavimo šokoladui, pyragams ir džemams.
Sudėtis: gliukozės sirupas (100%).
Sudėtyje gali būti riešutų, sieros dioksido ir sulfitų pėdsakų, esant koncentracijai daugiau nei 10mg/kg ar 10 mg/l, išreikštas kaip SO2.
Kiekis: 60 g.
Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Nuo šiol jokių brinkinimų! Puiki alternatyva želatinos lapeliams ir granulėms. Paruošti naudoti želatinos milteliai idealiai tiks bavariškų, plikytų bei kitų kremų, musų, pudingų ir kitų desertų gamybai. Miltelių pavidalas idealiai tiks kai rekia ypatingo preciziškumo ir greito tirpinimo (ištirpsta jau prie 30° C).
Ksantano derva yra visiškai beskoniai milteliai, kurie suriša, sugeria drėgmę ir sulaiko oro burbuliukus. Tai puikus kepinių gerintojas, kuris suteikia kepiniams standumo. Milteliai dažnai naudojami kaip padažų, pudingų ar medaus tirštiklis, taip pat kaip emulsiklis bei stabilizatorius (ledai, pieniški kokteiliai ir pan.).
Tortų dekoravimo pasaulyje ksantano derva taip pat plačiai naudojama valgomiesiems klijams, pastiliažui ir modeliavimo masei gaminti. Dažnai užtenka tik arbatinio šaukštelio ar mažiau, todėl šio FunCakes indelio užteks ilgam!
Bake Release Spray yra augalinis nepridegantis purškiklis, skirtas lengvai ir greitai sutepti kepimo skardas bei formas, vaflines ir orkaitės indus. Nebevarkite su sviestu ir teptukais, užtenka lengvai papurkšti paviršių. Naudodami šią priemonę visus savo kepinius iš kepimo formų išimsite lengvai ir patogiai.
Su šiais morengo milteliai pasigaminsite puikios tekstūros bei skonio morengus, pavlovas ar amerikietišką sviestinį kremą. Gamyba itin paprasta - tereikia įmaišyti šiek tiek vandens ir cukraus, jei yra toks poreikis.
FunCakes gliukozės sirupas idealiai tiks įvairiems desertams, saldainiams, modeliavimo šokoladui, pyragams ir džemams. Jis yra plačiai naudojamas, nes neleidžia cukrui kristalizuotis ir suteikia daugiau kremiškumo ir/ar tamprumo modeliavimo šokoladui,ganašui, karališkam glajui, dekoravimo bei modeliavimo masėms.