Naudojimas: | Morengų gamyba: įkaitinkite orkaitę iki 120°C (100°C konvekcinę). Indas ir įrankiai turi būti švarūs ir sausi. Sumaišykite 14 g morengo miltelių su 125 g vandens ir 125 g smulkaus cukraus. Plakite mikseryje dideliu greičiu iki susidarys balta puta. Palaipsniui berdami (šaukštelis po šaukštelio) įplakite 250 g smulkaus cukraus. Plakite kol susidarys standi fiormą laikanti puta. Suformuokite morengus ant kepimo popieriumi uždengtos skardos ir džiovinkite apie 1,5 val. Palikite atvėsti orkaitėje. Gaminant Pavlovą visą masę sudėkite ant keimo popieriumi uždengtos skardos ir formuodami 20 cm apskritima išklyginkite paviršių. Džiovinkite morengą apie 2,5 val ir palikite atvėsti orkaitėje. Idealu, jei šį pagrindą pasigaminsite iš vakaro, kad morengas išdžiūtų tinkamai – tuomet jis bus sausas išorėje ir šiek tiek tasus viduje. |
---|---|
Kiekis: | 150 g |
Sudėtis: | Laisvai laikomų vištų kiaušinio baltymas (džiovintas), cukrus, tirštiklis (E466), citrinos rūgštis (E330) |
Alergenai: | kiaušinio baltymas |
Sudėtyje gali būti pėdsakų: | pieno, sojos, gliuteno, lupino |
Savybės: | Sertifikuota Halal |
Laikymas: | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių |
Maistinė vertė (100g): | Energija 1580 kJ / 377 kcal |