Krepšelis tuščias
Grįžti į krautuvėlęTortas turi būti skanus, o gražus būti privalo!
Aukščiausios kokybės 100% natūralus grynas kakavos sviestas pristato revoliuciją šokolado temperavime.
Įdėjus tik apie 2% miltelių pavidalo Mycryo į ištirpintą šokoladą, stabilizuosite kristalus ir gausite tinkamai temperuotą šokoladą, o įdėjus kakavos sviesto kiek daugiau išgausite puikų blizgesį ir kietumą.
Šį kakavos sviestą taip pat galite naudoti kepiniams, šokolado gamyboje (ypač kai reikia paskystinti šokoladą ar dražė), kremams ir ne tik. Jis atsparesnis karštai temperatūrai nei aliejus ar sviestas ir nesudega, todėl puikiai tiks mėsai, daržovėms bei jūros gėrybėms kepti keptuvėje ar grilyje.
Neutralaus skonio ir baltos spalvos.
Tinka vegetarams ir veganams.
Sudėtis: 100 % kakavos sviestas.
Kiekis: 600 g.
Gamintojas: Callebaut, Belgija.
25,50 €
Turime
Būkite pirmi, kurie gaus naujienas apie mūsų prekes, pasiūlymus bei naudingą informaciją.