Kiekis: | 100 g |
---|---|
Savybės: | Be gliuteno, Be laktozės, Pagaminta Vokietijoje, Tinka veganams |
Sudėtis: | cukrus, vanduo |
Laikymas: | Laikyti sausoje vėsioje vietoje, 15-20 °C |
Masitinė vertė (100g): | Energija 1394 kJ / 333 kcal |
Tortas turi būti skanus, o gražus būti privalo!
Krepšelis tuščias
Grįžti į krautuvėlęNemokamas pristatymas nuo 50€
2,95 €
Turime
27 žm. domisi šia preke kartu su Jumis
Invertinis cukrus, taip pat žinomas kaip trimolinas, yra naudojamas kaip stabilizatorius ir natūralus konservantas kepiniuose, kremuose bei įvairiuose kituose gaminiuose. Trimolinas gana plačiai naudojamas konditerijoje, jis neleidžia kristalizuotis cukrui, išlaiko kepinius minkštus ir drėgnus, gerina struktūrą, pageriną masės tekstūrą, padeda išvengti atsiskyrimo ir atitinkamai pailginti galiojimo laiką.
Kiekis: | 100 g |
---|---|
Savybės: | Be gliuteno, Be laktozės, Pagaminta Vokietijoje, Tinka veganams |
Sudėtis: | cukrus, vanduo |
Laikymas: | Laikyti sausoje vėsioje vietoje, 15-20 °C |
Masitinė vertė (100g): | Energija 1394 kJ / 333 kcal |
Būkite pirmi, kurie gaus naujienas apie mūsų prekes, pasiūlymus bei naudingą informaciją.