Naudojimas: | Kepimas: įmaišykite miltelių į sausus produktus kepdami biskvitą, kas padės biskvitui pakilti ir suteiks tirpstančios tekstūros. Maistiniai klijai/glazūra: sumaišykite 10 ml (2 a.š.) miltelių su 60 ml vandens ir gausite maistinius klijus, naudojamus dekorecijoms klijuoti. Konsistenciją galite koreguoti savo nuožiūra. Skystesnės konsistencijos mišinį galite naudoti kaip skaidrią glazūrą torto paviršiui ar detalėms padengti. Vienas sluoksnis suteiks subtilų blizgesį, tuo tarpu keli sluoksniai suteiks itin stiprų efektą (kiekvieną sekantį sluoksnį tepkite tik išdžiuvus prieš tai užteptam sluoksniui). Glazūra taip pat galite padengti riešutus ar vaisius bei uogas. |
---|---|
Kiekis: | 50 g |
Sudėtis: | tirštiklis E414 |
Laikymas: | Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 8-20°C temperatūroje. |
Masitinė vertė (100g): | Energija 8 kJ / 2 kcal |