Augalinių aliejų purškiamoji priemonė lengvam kepimo formų bie kitų kepimo indų apipurškimui. Jos dėka formos padengsite tolygiai ir lengvai išimsite iškepusius kepinius.
Aukštos kokybės belgiško šokolado lašeliai idealiai tiks jūsų konditerinėms idėjoms įgyvendinti. Pagaminkite iš jo saldainius, triufelius, šokolado dekoracijas, paruoškite glazūras, pagaminkite įvairiausius kremus, kepkite biskvitus ar tiesiog įmerkite gardžią braškę.
Aukštos kokybės belgiško šokolado lašeliai idealiai tiks jūsų konditerinėms idėjoms įgyvendinti. Pagaminkite iš jo saldainius, triufelius, šokolado dekoracijas, paruoškite glazūras, pagaminkite įvairiausius kremus, kepkite biskvitus ar tiesiog įmerkite gardžią braškę.
Tikri, valgomi cukruoti mėtų lapeliai, kurių pagalba savo desertus pakelsite į dar aukštesnį lygį. Puikiai tinka tortams, ledams ar desertams su žaliais lapeliais, žiedlapiais, gėlėmis ar gėlių gabalėliais, taip pat gėlių viduriukams užpildyti. Cukraus kristalai priverčia dekoracijas spindėti šviesoje.
Cukruotų, valgomų žiedlapių gamyba yra senas menas, reikalaujantis daug įgūdžių ir kruopštumo. Gležni, saldūs žiedlapiai ir lapai – tikra šventė akims. Nuėmus derlių, jie rūšiuojami rankomis ir nuskinami nuo stiebų. Tada jie valomi ir išdžiovinami. Pirmajame saldainių formavimo etape gėlės pamerkiamos į cukraus sirupą ir apibarstomos smulkia cukraus pudra. Taip susidaro apsauginis sluoksnis. Tada jie išdžiovinami ir atskirai dedami ant smulkių grotelių. Taikant šį metodą vėsioje, sausoje laikymo vietoje gėlė išlieka šviežia metų metus.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais kapučino kavos skonio gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Plonas valgomas baltas popierius, kurį galite spalvinti, spausdinti, ant jo rašyti ir iš jo karpyti įvairias dekoracijas. Ideliai tinka, kai norite plonų dekoracijų, tokių kaip vėliavėlės, burės, raidės, vokas, raštelis ir pan.
Popierius yra beskonis.
Plonas valgomas baltas popierius, kurį galite spalvinti, spausdinti, ant jo rašyti ir iš jo karpyti įvairias dekoracijas. Ideliai tinka, kai norite plonų dekoracijų, tokių kaip vėliavėlės, burės, raidės, vokas, raštelis ir pan.
Popierius yra beskonis.
Kakavos sviesto pagrindu pagamintas aksominis purškiamas dekoras, kurio dėka papuošite savo desertus 'veliūriniais apdarais'. Itin tinka musiniams prancūziško tipo tortams dekoruoti. Ryškios spalvos.
Choco Drip šokolado glajus Jūsų tortams bei desertams puošti. Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius dekoratyvinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems papuošimams. Dėka spaudžiamo buteliuko ir specialiai sukurtų angų jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais. Baltojo šokolado spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais spanguolių gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Pakelkite savo desertus į dar aukštesnį lygį - suteikite jiems traškesį ir gaivų skonį su šiais traškiais mangų gabalėliais. Įmaišykite juos į šokoladą ar praline arba papuoškite apibarstydami jais skanėstus bei tortus. Jūsų kūriniai bus traškūs ir kvapnūs. Traškučiai yra lengvi, todėl gramais nedidelė išeiga.
Invertinis cukrus, taip pat žinomas kaip trimolinas, yra naudojamas kaip stabilizatorius ir natūralus konservantas kepiniuose, kremuose bei įvairiuose kituose gaminiuose. Trimolinas gana plačiai naudojamas konditerijoje, jis neleidžia kristalizuotis cukrui, išlaiko kepinius minkštus ir drėgnus, gerina struktūrą, pageriną masės tekstūrą, padeda išvengti atsiskyrimo ir atitinkamai pailginti galiojimo laiką.
Izomaltas puikiai tinka cukrinėms dekoracijoms gaminti. Su izomaltu lengviau dirbti nei su karameliniu cukrumi – nesvarbu, išlietas, ištemptas ar išpūstas. Skirtingai nei su karamele, su izomaltu galite dirbti ir tuomet kai jis yra veėsesnis.
Izomaltas išgaunamas iš runkelių cukraus. Skonis maloniai saldus, natūralaus skonio. Norint pagaminti dekoracijas su izomaltu, nereikia jokių kitų priedų. Jį taip pat galite pakartotinai tirpdyti.
Gliukozės sirupas puikiai tinka cukrinėms masėms, karališkam glajui (royal icing) suteikti tąsumo bei stangrumo. Taip pat jis itin tinka įvairiems desertams, saldainiams, modeliavimo šokoladui, pyragams ir džemams gaminti.
Wilton meringue milteliai yra pagrindinis karališko glajaus ingredientas. Jis suteikia karališkam glajui, meringue ir kaitintam glajui ryškumo. Juo taip taip pat stabilizuosite sviestinį kremą.
Daugelyje receptų šis produktas gali būti naudojamas kaip šviežio kiaušinio baltymo pakaitalas.
Cacao Barry Rouge Ultime Origin Cameroun yra šarminiai kakavos milteliai (lengvai alkalizuoti). Milteliai yra raudonmedžio raudonumo ir intensyvaus šokoladinio skonio. Smulki struktūra leidžia lengvai sumaišyti miltelius. Su šia kakava jūs sukursite gražius bei gardžius šokoladinius saldainius, iškepsite gardžius biskvitus ar keksiukus bei pagaminsite kitus skanėstus su nuostabiomis turtingo skonio natomis bei intensyvia spalva.
Įdėdami šios kakavos į ganašą sukursite intensyvios raudono atspalvio tortus. Kakava savo spalva bei skoniu praturtins biskvitus, keksiukus, šokoladainius (brownie), ledus, šokoladines glazūras, sausainius ir daug daugiau.
Barry Cellebaut - tai kokybiški puikaus skonio alkalizuoti kakavos milteliai, iš kurių Callebaut gamina savo nuostabųjį belgišką šokoladą. Kakava yra šiltos rausvai rudos spalvos ir turi solidų šokolado skonį. Dėl puikios tekstūros kakava lengvai įmaišoma į tešlą, kremus ir pan. Alkalizacijos dėka kakava nėra rūgšti ir turi sodrią tamsią spalvą.
Gliukozės sirupas gali būti naudojamas saldainiams, pyragams ir ledams bei visų rūšių saldymynams ruošti. Gliukozės sirupas yra universalus ingredientas, kurį galima pritaikyti gaminant įvairius kulinarinius malonumus – nuo skanių saldumynų ir burnoje tirpstančių pyragų iki kreminių ledų ir daugybės saldumynų receptų. Dėl puikių savybių jis yra virtuvės pagrindas tiek mėgėjams, tiek patyrusiems konditeriams. Gliukozės sirupas apsaugo nuo nepageidaujamos cukraus kristalizacijos.
Keturių Icing Deco rašiklių komplektą sudaro raudonas, baltas ir rudas šokoladiniai glajai ir vienas auksinis gelis. Papuoškite savo keksiukus, tortus, sausainius ir kitus skanėstus šiais smagiais rašikliais. Lengvai dekoruokite raštus arba užrašykite žinutę. Itin patogu naudoti mažiesiems smaližiams. Glajais ne tik dekoratyvūs, bet ir papildyti braškių bei šokoladiniu skoniais (raudona ir ruda).
Kakavos sviesto pagrindu pagamintas aksominis purškiamas dekoras, kurio dėka papuošite savo desertus 'veliūriniais apdarais'. Itin tinka musiniams prancūziško tipo tortams dekoruoti. Ryškios spalvos.
Nuostabus skonis ir puri tekstūra viename! Šis šveicariškas kremas ne tik ideliai tinka tortams, pyragams, plikytiems pyragaičiams bei sluoksniuotai tešlai įdaryti, bet ir jiems papauošti ar net būti patiektas kaip atskiras desertas. Tiesiog įmaišykite vandens ir mėgaukitės puikia galimybe.
Greito vėsinimo priemonė, skirta cukraus pagrindu pagamintiems produktams ir šokolado kompozicijoms fiksuoti, užtikrinant greitą ir momentinį sukietėjimą. Idealiai tinka cukrui ir šokoladui. Purškimo balionėlis turi kryptinį antgalį, kad būtų patogu naudoti.
Barry Noir Intense Cocoa yra mažai riebūs šarminiai kakavos milteliai (intensyviai alkalizuoti). Milteliai yra tamsiai juodos anglies spalvos ir stipraus kartaus kakavos skonio. Smulki struktūra leidžia lengvai sumaišyti miltelius. Su šia kakava jūs sukursite gražius bei gardžius šokoladinius saldainius bei kitus skanėstus su nuostabiomis turtingo skonio natomis bei intensyvia spalva.
Įdėdami šios kakavos į ganašą sukursite intensyvios tamsios spalvos tortus. Kakava savo spalva bei skoniu praturtins biskvitus, keksiukus, šokoladainius (brownie), ledus, šokoladines glazūras, sausainius ir daug daugiau.
Valgomi gryno aukso dribsniai suteiks ypatingo žavesio Jūsų tortams, desertams ir kitiems patiekalams. Patogūs naudoti smulkūs lapeliai yra lengvi, beskoniai ir valgomi. Supakuota patogiame naudoti indelyje bei dėžutėje, tad puikiai tiks kaip dovana ar priedas prie dovanos konditerijos mėgėjui (-ai).
FunCakes nenugriebto pieno milteliai suteikia kepiniams specifinės tekstūros ir skonio bei pagerina jūsų skanėstą, pridėdami dalelytę saldumo ir suteikdami kreminę tekstūrą. Įdėjus šiek tiek miltelių į tešlą, kepant kepiniai greičiau ir gražiau įgauna rudą spalvą. Dėl karščio nenugriebto pieno milteliuose esantis pieno cukrus gali karamelizuotis, užtikrindamas sodresnį skonį ir jau minėtą gražią rudą spalvą. Milteliai taip pat suteikia biskvitams, browniams ar sausainiams papildomą dalelę drėgmės.
Puikus glajus cake pops pyragaičiams, keksiukams, pyragams bei tortams aplieti. Supakuota praktiškame indelyje, kuris tinka pašildyti mikrobangų krosnelėje ar vandens garų vonelėje. Glajaus nebūtina sunaudoti vienu kartu - jį galima šildyti pakartotinai.
Glajus yra saldoko skonio, kurį galite papildyti aromatiniais aliejais, pvz. braškių, apelsinų ar kt. Taip pat tinka ir dažyti maistiniais dažais.
Izomaltas puikiai tinka cukrinėms dekoracijoms gaminti. Su izomaltu lengviau dirbti nei su karameliniu cukrumi – nesvarbu, išlietas, ištemptas ar išpūstas. Skirtingai nei su karamele, su izomaltu galite dirbti ir tuomet kai jis yra veėsesnis.
Izomaltas išgaunamas iš runkelių cukraus. Skonis maloniai saldus, natūralaus skonio. Norint pagaminti dekoracijas su izomaltu, nereikia jokių kitų priedų. Jį taip pat galite pakartotinai tirpdyti.