Kiekis: | 500 g |
---|---|
Savybės: | Be gliuteno, Be laktozės, Pagaminta Vokietijoje, Tinka veganams |
Sudėtis: | cukrus, gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), medus. |
Laikymas: | Laikyti sausoje vėsioje vietoje, 15-20 °C |
Tortas turi būti skanus, o gražus būti privalo!
6,90 €
Turime
5 žm. domisi šia preke kartu su Jumis
Invertinis cukrus, taip pat žinomas kaip trimolinas, yra naudojamas kaip stabilizatorius ir natūralus konservantas kepiniuose, kremuose bei įvairiuose kituose gaminiuose. Trimolinas gana plačiai naudojamas konditerijoje, jis neleidžia kristalizuotis cukrui, išlaiko kepinius minkštus ir drėgnus, gerina struktūrą, pageriną masės tekstūrą, padeda išvengti atsiskyrimo ir atitinkamai pailginti galiojimo laiką.
Kiekis: | 500 g |
---|---|
Savybės: | Be gliuteno, Be laktozės, Pagaminta Vokietijoje, Tinka veganams |
Sudėtis: | cukrus, gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), medus. |
Laikymas: | Laikyti sausoje vėsioje vietoje, 15-20 °C |
Būkite pirmi, kurie gaus naujienas apie mūsų prekes, pasiūlymus bei naudingą informaciją.