Naudojimas: | *Orkaitę įkaitinkite iki 180°C (jei naudojate konvekciją – 160°C). *Kepant torto pagrindą iš atšaldytos tešlos iškočiokite apskritimą ir paskleiskite jį tarto formoje, kad dugnas ir šonai gražiai priglustų. Naudokite pagal receptą (užpildykite įdaru ir kepkite arba kepkite iki aukso geltonos spalvos ir tuomet užpildykite įdaru) |
---|---|
Kiekis: | 1 kg |
Savybės: | Sertifikuota Halal |
Sudėtis: | kvietiniai miltai, cukrus, dekstrozė (kviečiai), gliukozės sirupas (sausas), kildinimo medžiagos (E450, E500), kvapioji medžiaga (pienas) |
Alergenai: | kviečiai |
Sudėtyje gali būti pėdsakų: | sojos, kiaušinių, lupino |
Laikymas: | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. |
Maistinė vertė (100g): | Energija 1513 kJ / 361 kcal |