Valrhona yra prancūzų šokolado gamintoja, įsikūrusi mažame Tain L’Hermitage miestelyje Ermitaže, vynuogių auginimo rajone netoli Liono. Kompaniją 1922 m. įkūrė Monsieur Guironnet, iniciatyvus prancūzų konditerijos šefas iš Ronos slėnio, atidaręs savo pirmąjį šokolado fabriką La Chocolaterie du Vivarais. Valrhona yra šokolado gamybos pramonės lyderė, nes supranta kiekvieną šokolado aspektą. Nuo auginimo iki rafinavimo – kiekviename gamybos etape dirba ekspertai. Jiems priklauso ir eksploatuojamos plantacijos Venesueloje ir Dominikos Respublikoje, kur auginamos jų kakavos pupelės.
Nuo 1922 m. VALRHONA gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Ši kuvertūra žavi intensyviu šokolado skoniu ir švelnia glazūra. Puikiai tinka naudoti aukštos klasės gaminiams iš šokolado.
Šokoladas pagamintas iš 31% (mažiausiai) kakavos ir gryno kakavos sviesto. Unikalus glajus ir nuostabus skonis užburia žinovą. Paragaukite – pamatysite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Naudodami šį šokoladą galite išlaisvinti savo vaizduotę. Jis pasižymi išskirtiniu kreminiu ir vanilės skoniu. Baltasis šokoladas nėra labai saldus ir išskleidžia karšto pieno bei subtilių vanilės natų aromatus. Valrhona Ivoire priklauso Création Gourmande asortimentui ir puikiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač ledams ir šerbetams, taip pat šokolado padengimams, tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams ir ganašams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 35% kakavos ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA yra skirta išskirtinio šokolado, turinčio tradicines žinias, gamybai. Valrhona šokoladas laikomas karališka šokolado pasaulio klase. Jivara iš Valrhona yra sudėtingų ir išskirtinių aromatų šokoladas. Ši kreminė, šokoladinė glazūra žavi ryškiu kreminiu šokolado skoniu ir subtiliu tirpimu, kuris puikiai dera su vanilės ir salyklo aromatais. Valrhona Jivara priklauso Mariage de Grands Crus serijai ir puikiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, tokiems kaip kremai, ganaches, ledai ar šerbetas, taip pat šokolado padengimui, tuščiavidurio kūno liejimui, šokolado plytelėms ir putėsiams.
Šokoladą sudaro ne mažiau kaip 40% kakavos ir 23% pieno. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas vilioja žinovą kiekvienu kąsniu.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Ši kuvertūra pasižymi lengvu apdirbimu ir garantuoja puikų rezultatą. Equatoriale Lactée yra pieniško šokolado įkūnijimas ir įtikina savo skoniu bei spalva. Idealiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač padengimui, o taip pat ir tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams, ganašams, ledams ir šerbetams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 35% kakavos, 19% pieno ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce. Ši kuvertūra pasižymi lengvu apdirbimu ir garantuoja puikų rezultatą. Equatoriale Noire turi suapvalintą skonį ir skanias, intensyvias šokoladines natas. Idealiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač dengimui, taip pat ir tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams, ganašams, ledams ir šerbetams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 55% kakavos ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. Valrhona pašaukimas yra sukurti neįprastus šokoladus naudojant tradicines žinias. „Valrhona“ šokoladas yra „šokolado pasaulio Rolls Royce“. Ši kuvertūra žavi intensyviu šokolado skoniu ir švelniu glaistu. Puikiai tinka naudoti aukštos klasės gaminiams iš šokolado. Šokoladas pagamintas iš 70% (mažiausiai) kakavos ir gryno kakavos sviesto. Unikalus glajus ir nuostabus skonis užburia žinovus. Paragaukite – pamatysite skirtumą. Pagaminta Prancūzijoje.