Jei dirbate su Callebaut, vadinasi dirbate su geriausiu šokoladu!
Viskas prasidėjo 1911 m. mažame Belgijos miestelyje Wieze, kur kakavos skrudinimo menas išaugo iki legendinio Callebaut skonio. Barry Callebaut – didžiausias pasaulyje šokolado gamintojas, jau daugiau nei 100 metų mums garantuoja geriausią belgišką šokoladą.
Su lengvai tirpstančiais šokolado gabalėliais galima lieti bet kokios formos šokoladą ar gaminti įvairius saldainius, kremus bei dekorus.
Cacao Barry Rouge Ultime Origin Cameroun yra šarminiai kakavos milteliai (lengvai alkalizuoti). Milteliai yra raudonmedžio raudonumo ir intensyvaus šokoladinio skonio. Smulki struktūra leidžia lengvai sumaišyti miltelius. Su šia kakava jūs sukursite gražius bei gardžius šokoladinius saldainius, iškepsite gardžius biskvitus ar keksiukus bei pagaminsite kitus skanėstus su nuostabiomis turtingo skonio natomis bei intensyvia spalva.
Įdėdami šios kakavos į ganašą sukursite intensyvios raudono atspalvio tortus. Kakava savo spalva bei skoniu praturtins biskvitus, keksiukus, šokoladainius (brownie), ledus, šokoladines glazūras, sausainius ir daug daugiau.
Barry Cellebaut - tai kokybiški puikaus skonio alkalizuoti kakavos milteliai, iš kurių Callebaut gamina savo nuostabųjį belgišką šokoladą. Kakava yra šiltos rausvai rudos spalvos ir turi solidų šokolado skonį. Dėl puikios tekstūros kakava lengvai įmaišoma į tešlą, kremus ir pan. Alkalizacijos dėka kakava nėra rūgšti ir turi sodrią tamsią spalvą.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
RB1 - tai unikalios natūralios spalvos ir itin subtilaus uogų skonio šokoladas. Jame nėra jokių pridėtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Dėl savo savybių rubininis šokoladas puikiai tinka įvairioms reikmėms, pavyzdžiui, formavimui, padengimui, putėsiams, musams, biskvitams ir kitiems kūriniams.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų nuostabaus grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiems desertams aplieti.
Gold karamelinis šokoladas yra meistriškai sukurtas iš daugybės ingredientų, tokių kaip karamelizuotas cukrus ir karamelizuotas pienas. Jame yra sodrios iriso, sviesto, grietinėlės ir jaudinančios druskos natos. Mėgaukitės šviesiai gintaro spalva su auksiniu atspalviu, kuris puikiai tinka beveik bet kokiam naudojimui.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Jei ieškote ikoniško pieniško šokolado, kurį mėgsta virėjai visame pasaulyje, receptas Nr. 823 yra idelus pasirinkimas. Pagalvokite apie gilias, šiltas spalvas, švelnią kakavinę tekstūrą ir saldžias, karamelines natas.
Šis labai mėgstamas šokoladas turi sodrų skonį ir puikų apdirbamumą. Derinkite jį su daugybe aštrių, vaisinių, pieniškų ar likerinių skonių.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti. Nr. 811 - tai vienas iš autentiškų Octaaf Callebaut receptų, išaugęs į legendinį Callebaut receptą visame pasaulyje. Kaip ir visi geriausi belgiški šokoladai, jis pagamintas iš firminio Wieze mišinio. Pilnų pupelių skrudinimas garantuoja sodrų skonį, kakavos vientisumą ir lengvas vaisines natas.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Nr. W2 – tai dar vienas originalus Octaaf Callebaut receptas, tapčs daugelio konditerių mėgstamu šokoladu. Šis šokoladas yra toks belgiškas, koks tik gali būti, nes jis daugiausia gaminamas iš Belgijos ganyklose besiganančių karvių pieno ir vietoje išaugintų cukrinių runkelių cukraus.
Jis turi puikų skonį su ryškiomis pieno, kreminės, karamelinės ir vanilės natomis, kurios puikiai subalansuotos. W2 gali būti derinamas su daugybe ingredientų ir skonių: nuo rūgštaus iki kartaus, prieskonių iki žolelių ir nuo vaisių iki alaus.
Naudojamas šokolado plytelėse ar tuščiavidurėse figūrėlėse, jis nustebins savo nuostabiu satino blizgesiu ir nuostabia tekstūra. Ir juo visiškai galite pasikliauti gaminant putėsiuss, musus, kremus, leduss, gėrimuss ir padažus.
Aukščiausios kokybės 100% natūralus grynas kakavos sviestas pristato revoliuciją šokolado temperavime.
Įdėjus tik apie 2% miltelių pavidalo Mycryo į ištirpintą šokoladą, stabilizuosite kristalus ir gausite tinkamai temperuotą šokoladą, o įdėjus kakavos sviesto kiek daugiau išgausite puikų blizgesį ir kietumą.
Šį kakavos sviestą taip pat galite naudoti kepiniams, šokolado gamyboje (ypač kai reikia paskystinti šokoladą ar dražė), kremams ir ne tik. Jis atsparesnis karštai temperatūrai nei aliejus ar sviestas ir nesudega, todėl puikiai tiks mėsai, daržovėms bei jūros gėrybėms kepti keptuvėje ar grilyje.
Neutralaus skonio ir baltos spalvos.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Nr. W2 – tai dar vienas originalus Octaaf Callebaut receptas, tapčs daugelio konditerių mėgstamu šokoladu. Šis šokoladas yra toks belgiškas, koks tik gali būti, nes jis daugiausia gaminamas iš Belgijos ganyklose besiganančių karvių pieno ir vietoje išaugintų cukrinių runkelių cukraus.
Jis turi puikų skonį su ryškiomis pieno, kreminės, karamelinės ir vanilės natomis, kurios puikiai subalansuotos. W2 gali būti derinamas su daugybe ingredientų ir skonių: nuo rūgštaus iki kartaus, prieskonių iki žolelių ir nuo vaisių iki alaus.
Naudojamas šokolado plytelėse ar tuščiavidurėse figūrėlėse, jis nustebins savo nuostabiu satino blizgesiu ir nuostabia tekstūra. Ir juo visiškai galite pasikliauti gaminant putėsiuss, musus, kremus, leduss, gėrimuss ir padažus.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Jei ieškote ikoniško pieniško šokolado, kurį mėgsta virėjai visame pasaulyje, receptas Nr. 823 yra idelus pasirinkimas. Pagalvokite apie gilias, šiltas spalvas, švelnią kakavinę tekstūrą ir saldžias, karamelines natas.
Šis labai mėgstamas šokoladas turi sodrų skonį ir puikų apdirbamumą. Derinkite jį su daugybe aštrių, vaisinių, pieniškų ar likerinių skonių.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti. Nr. 811 - tai vienas iš autentiškų Octaaf Callebaut receptų, išaugęs į legendinį Callebaut receptą visame pasaulyje. Kaip ir visi geriausi belgiški šokoladai, jis pagamintas iš firminio Wieze mišinio. Pilnų pupelių skrudinimas garantuoja sodrų skonį, kakavos vientisumą ir lengvas vaisines natas.