Tortas turi būti skanus, o gražus būti privalo!
Krepšelis tuščias
Grįžti į krautuvėlęNemokamas pristatymas nuo 50€
Tortas turi būti skanus, o gražus būti privalo!
Originalūs išmanieji antgaliai, kurie buvo sukurti dviejų talentingų damų Rusijoje. Su šiais dideliais detalizuotais antgaliais Jūs papuošite savo desertus nuostabiomis gėlėmis vienu judesiu. Idealiai tinka tiek tortams, tiek keksiukams puošti!
Antgaliai pagaminti iš nerūdijančio plieno.
Skersmuo apie: 2,5 cm.
Naudojimas:
Išplaukite antgalius šiltame vandenyje ir išdžiovinkite.
Įdėkite antgalį į dekoravimo maišelį ir nukirpkite galiuką palikdami antgalį išsikišti 1-2 mm.
Užpildykite maišelį kambario temperatūros norimu kremu (idealiai tinka sviestinis)
Priglauskite antgalį ant norimo dekoruoti paviršiaus ir išspauskite šiek tiek kremo suformuoti pagrindui. Tuomet spauskite kremą traukdami į viršų ar į šoną ir nustoję spausti atitraukite antgalį nuo kremo norimame aukštyje.
Kuo gėlė žemesnė, tuo platesnį ji atrodys. Kuo gėlė aukštesnė, tuo labiau žiedlapiai atrodys susiskleidę.
Prieš formuojant sekantį žiedą nuvalykite antgali drėgnu skudurėliu.
Kompozicijos užpildymui tarpus tarp gėliu dekoruokite lapeliais.
Jeigu kremas per minkštas žiedai bus labiau susiskleidę.
Po naudojimo antgalius išplaukite vandeniu su muilu ir išdžiovinkite.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Originalūs išmanieji antgaliai, kurie buvo sukurti dviejų talentingų damų Rusijoje. Su šiais dideliais detalizuotais antgaliais Jūs papuošite savo desertus nuostabiomis gėlėmis vienu judesiu. Idealiai tinka tiek tortams, tiek keksiukams puošti!
Antgaliai pagaminti iš nerūdijančio plieno.
Skersmuo apie: 2,4 cm.
Naudojimas:
Išplaukite antgalius šiltame vandenyje ir išdžiovinkite.
Įdėkite antgalį į dekoravimo maišelį ir nukirpkite galiuką palikdami antgalį išsikišti 1-2 mm.
Užpildykite maišelį kambario temperatūros norimu kremu (idealiai tinka sviestinis)
Priglauskite antgalį ant norimo dekoruoti paviršiaus ir išspauskite šiek tiek kremo suformuoti pagrindui. Tuomet spauskite kremą traukdami į viršų ar į šoną ir nustoję spausti atitraukite antgalį nuo kremo norimame aukštyje.
Kuo gėlė žemesnė, tuo platesnį ji atrodys. Kuo gėlė aukštesnė, tuo labiau žiedlapiai atrodys susiskleidę.
Prieš formuojant sekantį žiedą nuvalykite antgali drėgnu skudurėliu.
Kompozicijos užpildymui tarpus tarp gėliu dekoruokite lapeliais.
Jeigu kremas per minkštas žiedai bus labiau susiskleidę.
Po naudojimo antgalius išplaukite vandeniu su muilu ir išdžiovinkite.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Silikomart atviros žvaigždės antgalis (analogiškas Wilton 'B' serijos antgaliams).
Skersmuo: 11 mm.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Trijų aukštų stovas pyragėliams ar saldainiams ant pagaliuko. Stovas pritaikytas tiek skanėstams su pagaliukais, tiek su lazdelėmis, tad puikiai tinka ir ledams.
Matmenys: 22,5 cm skersmens, 11 cm aukščio.
Talpina 28 skanėstus.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Tvirti konditeriniai maišeliai puikiai tinka išspausti bei formuoti kremus, tešlą, glajų ir pan.
Didesnius maišelius rekomenduojame rinktis dirbant su tešla ar didesniais kremo kiekiais (pvz. pyragaičiams įdaryti ar keksiukų kepurėlėms formuoti), tuomet nereikės jų papildyti arba pildyti reikės mažiau kartų.
Dydis: 56 cm.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Silikomart uždaros žvaigždės antgalis (panašus į Wilton 'D' serijos antgalį, tačiau su daugiau karpytų dantukų).
Skersmuo: 12 mm.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Silikomart atviros žvaigždės antgalis (analogiškas Wilton 'B' serijos antgaliams).
Skersmuo: 15 mm.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Silikomart atviros žvaigždės antgalis (analogiškas Wilton 'B' serijos antgaliams).
Skersmuo: 10 mm.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Aukštos kokybės platinos silikono apvali forma puikiems biskvitams išsikepti bei tortams formuoti. Komplekte yra rėmelis, padedanti stabiliai išlaikyti formą tiek kepant, tiek perkeliant.
Dydis: skersmuo 22 cm, aukštis 4,2 cm.
Talpa: 1400 ml.
Forma tinkama naudoti nuo -60 iki +230 °C.
Gamintojas: Silikomart, Italija.
Būkite pirmi, kurie gaus naujienas apie mūsų prekes, pasiūlymus bei naudingą informaciją.