Paverskite bandeles, pyragaičius ar sausainius mažais šokoladiniais stebuklais su šiais dideliais šokolado gabalėliais. Šie traškūs šokolado gabaliukai dėl kepimo tvirtumo ypač tinka visų rūšių kepiniams.
Paverskite bandeles, pyragaičius ar sausainius mažais šokoladiniais stebuklais su šiais dideliais šokolado gabalėliais. Šie traškūs šokolado gabaliukai dėl kepimo tvirtumo ypač tinka visų rūšių kepiniams.
Paverskite bandeles, pyragaičius ar sausainius mažais šokoladiniais stebuklais su šiais dideliais šokolado gabalėliais. Callebaut traškūs šokolado gabaliukai dėl savo skonio bei kepimo tvirtumo ypač tinka visų rūšių kepiniams.
Gardus juodojo šokolado skonis bei spalva ir daugybė dekoravimo galimybių!
Deco Melts spalvota dražė idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Puikiai tinka ir tortų 'nubėgimo' efektui daryti. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Itin tinkama mažųjų kepėjų saldiems šedevrams gaminti!
Grynas kakavos sviestas, gaunamas iš nesmulkintų skrudintų kakavos pupelių, neutralios spalvos ir skonio. Lengva naudoti - praktiška lašelių forma leidžia greitai ir vienodai lydyti. Tai puikus pagrindas maišyti su dažikliais spalvotam šokoladui gauti bei tepti teptuku.
Visiškai natūralus, be papildomų aromatų bei dažiklių, puikaus braškių skonio šokoladas, pasižymintis intensyviu, gurmanišku skoniu bei unikalia tekstūra. Šokoladas puikiai tinka šokolado saldainiams, musams, kremams bei ganašui gaminti.
Nuo 1922 m. VALRHONA gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Puikiai tinka naudoti aukštos klasės gaminiams iš šokolado.
Pieškite ant tortų, pyragų, šokolado ar keksiukų ir leiskite pasireikšti savo vaizduotei. Šis šokoladinis glajus yra paruoštas naudoti, jo nereikia šildyti, tad rašykite tekstus, raitykite raštus, pieškite tiesiai ant gaminio.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Šie maži, skanūs šokolado lašeliai, pagaminti iš pieniško šokolado, pavers jūsų kepinius kažkuo ypatingais. Nepriklausomai nuo to, ar jie kepami, ar kaip skanus papuošimas – šie šokoladiniai gabalėliai puikiai dera su bandelėmis, sausainiais ir pyragais.
Gardus pieniško šokolado skonis bei spalva ir daugybė dekoravimo galimybių!
Deco Melts spalvota dražė idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Puikiai tinka ir tortų 'nubėgimo' efektui daryti. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Itin tinkama mažųjų kepėjų saldiems šedevrams gaminti!
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nesvarbu, ar norite papuošti tortą, pyragą ar šokoladą - šie šokoladiniai rašikliai puikiai pasitarnaus tokiam tikslui! Pieškite, rašykite tekstus, raitykite raštus tiesiai ant gaminio arba formuokite dekoracijas ant kepimo popieriaus ar kilimėlio, kuriomis, kai sustings, papuošite norimus skanėstus. Juo taip pat galite pritvirtinti kitas dekoracijas.
Glajus yra patogioje naudoti tūbelėje, todėl puikiai tiks naudoti mažiesiems konditeriams.
Nuo 1922 m. VALRHONA gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Ši kuvertūra žavi intensyviu šokolado skoniu ir švelnia glazūra. Puikiai tinka naudoti aukštos klasės gaminiams iš šokolado.
Šokoladas pagamintas iš 31% (mažiausiai) kakavos ir gryno kakavos sviesto. Unikalus glajus ir nuostabus skonis užburia žinovą. Paragaukite – pamatysite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Naudodami šį šokoladą galite išlaisvinti savo vaizduotę. Jis pasižymi išskirtiniu kreminiu ir vanilės skoniu. Baltasis šokoladas nėra labai saldus ir išskleidžia karšto pieno bei subtilių vanilės natų aromatus. Valrhona Ivoire priklauso Création Gourmande asortimentui ir puikiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač ledams ir šerbetams, taip pat šokolado padengimams, tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams ir ganašams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 35% kakavos ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA yra skirta išskirtinio šokolado, turinčio tradicines žinias, gamybai. Valrhona šokoladas laikomas karališka šokolado pasaulio klase. Jivara iš Valrhona yra sudėtingų ir išskirtinių aromatų šokoladas. Ši kreminė, šokoladinė glazūra žavi ryškiu kreminiu šokolado skoniu ir subtiliu tirpimu, kuris puikiai dera su vanilės ir salyklo aromatais. Valrhona Jivara priklauso Mariage de Grands Crus serijai ir puikiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, tokiems kaip kremai, ganaches, ledai ar šerbetas, taip pat šokolado padengimui, tuščiavidurio kūno liejimui, šokolado plytelėms ir putėsiams.
Šokoladą sudaro ne mažiau kaip 40% kakavos ir 23% pieno. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas vilioja žinovą kiekvienu kąsniu.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce.
Ši kuvertūra pasižymi lengvu apdirbimu ir garantuoja puikų rezultatą. Equatoriale Lactée yra pieniško šokolado įkūnijimas ir įtikina savo skoniu bei spalva. Idealiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač padengimui, o taip pat ir tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams, ganašams, ledams ir šerbetams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 35% kakavos, 19% pieno ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. VALRHONA's gamina išskirtinį šokoladą su tradicinėmis žiniomis. Valrhona šokoladas žinomas kaip šokolado pasaulio Rolls Royce. Ši kuvertūra pasižymi lengvu apdirbimu ir garantuoja puikų rezultatą. Equatoriale Noire turi suapvalintą skonį ir skanias, intensyvias šokoladines natas. Idealiai tinka visiems aukštos kokybės šokolado gaminiams, ypač dengimui, taip pat ir tuščiavidurėms formoms, šokolado plytelėms, putėsiams, kremams, ganašams, ledams ir šerbetams.
Šokoladas pagamintas iš ne mažiau kaip 55% kakavos ir gryno kakavos sviesto. Nepakartojamas tirpimas ir nuostabus aromatas gurmaną užburia gabalas po gabalo. Išbandykite – pajusite skirtumą.
Pagaminta Prancūzijoje.
Nuo 1922 m. Valrhona pašaukimas yra sukurti neįprastus šokoladus naudojant tradicines žinias. „Valrhona“ šokoladas yra „šokolado pasaulio Rolls Royce“. Ši kuvertūra žavi intensyviu šokolado skoniu ir švelniu glaistu. Puikiai tinka naudoti aukštos klasės gaminiams iš šokolado. Šokoladas pagamintas iš 70% (mažiausiai) kakavos ir gryno kakavos sviesto. Unikalus glajus ir nuostabus skonis užburia žinovus. Paragaukite – pamatysite skirtumą. Pagaminta Prancūzijoje.
Aukštos kokybės belgiško šokolado lašeliai idealiai tiks jūsų konditerinėms idėjoms įgyvendinti. Pagaminkite iš jo saldainius, triufelius, šokolado dekoracijas, paruoškite glazūras, pagaminkite įvairiausius kremus, kepkite biskvitus ar tiesiog įmerkite gardžią braškę.
Aukštos kokybės belgiško šokolado lašeliai idealiai tiks jūsų konditerinėms idėjoms įgyvendinti. Pagaminkite iš jo saldainius, triufelius, šokolado dekoracijas, paruoškite glazūras, pagaminkite įvairiausius kremus, kepkite biskvitus ar tiesiog įmerkite gardžią braškę.
Greito vėsinimo priemonė, skirta cukraus pagrindu pagamintiems produktams ir šokolado kompozicijoms fiksuoti, užtikrinant greitą ir momentinį sukietėjimą. Idealiai tinka cukrui ir šokoladui. Purškimo balionėlis turi kryptinį antgalį, kad būtų patogu naudoti.
Įspūdingas obuolių skonis bei spalva ir daugybė dekoravimo galimybių!
Deco Melts spalvota dražė yra nepakartojamos glotnios konsistencijos ir nuostabaus obuolių skonio! Ji idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Puikiai tinka ir tortų 'nubėgimo' efektui daryti. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Itin tinkama mažųjų kepėjų saldiems šedevrams gaminti!
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Jei ieškote ikoniško pieniško šokolado, kurį mėgsta virėjai visame pasaulyje, receptas Nr. 823 yra idelus pasirinkimas. Pagalvokite apie gilias, šiltas spalvas, švelnią kakavinę tekstūrą ir saldžias, karamelines natas.
Šis labai mėgstamas šokoladas turi sodrų skonį ir puikų apdirbamumą. Derinkite jį su daugybe aštrių, vaisinių, pieniškų ar likerinių skonių.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti. Nr. 811 - tai vienas iš autentiškų Octaaf Callebaut receptų, išaugęs į legendinį Callebaut receptą visame pasaulyje. Kaip ir visi geriausi belgiški šokoladai, jis pagamintas iš firminio Wieze mišinio. Pilnų pupelių skrudinimas garantuoja sodrų skonį, kakavos vientisumą ir lengvas vaisines natas.
Aukščiausios kokybės belgiško šokolado lašeliai jūsų naustabaus skonio bei grožio desertams. Sukurti patogiam tirpinimui ir yra nuostabaus subalansuoto skonio. Itin tinka saldainiams gaminti, o taip pat keksiukams, sausainiams ar kitiem desertams aplieti.
Nr. W2 – tai dar vienas originalus Octaaf Callebaut receptas, tapčs daugelio konditerių mėgstamu šokoladu. Šis šokoladas yra toks belgiškas, koks tik gali būti, nes jis daugiausia gaminamas iš Belgijos ganyklose besiganančių karvių pieno ir vietoje išaugintų cukrinių runkelių cukraus.
Jis turi puikų skonį su ryškiomis pieno, kreminės, karamelinės ir vanilės natomis, kurios puikiai subalansuotos. W2 gali būti derinamas su daugybe ingredientų ir skonių: nuo rūgštaus iki kartaus, prieskonių iki žolelių ir nuo vaisių iki alaus.
Naudojamas šokolado plytelėse ar tuščiavidurėse figūrėlėse, jis nustebins savo nuostabiu satino blizgesiu ir nuostabia tekstūra. Ir juo visiškai galite pasikliauti gaminant putėsiuss, musus, kremus, leduss, gėrimuss ir padažus.
Deco Melts spalvota dražė yra nepakartojamos glotnios konsistencijos ir nuostabaus baltojo šokolado skonio! Ji idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Deco Melts spalvota dražė yra nepakartojamos glotnios konsistencijos ir nuostabaus baltojo šokolado skonio! Ji idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Įspūdingas jogurto skonis bei spalva ir daugybė dekoravimo galimybių!
Deco Melts spalvota dražė yra nepakartojamos glotnios konsistencijos ir nuostabaus jogurto skonio! Ji idealiai tinka skanėstų dekoravimui, šokolado saldainių formelėse gaminimui, pyragėlių, tortų bei keksiukų apliejimui bei cake pop's padengimui. Puikiai tinka ir tortų 'nubėgimo' efektui daryti. Dėka puikios konsistencijos ištirpinta dražė iškart puikiai tiks darbui, panaudota gana greitai sustingsta ir puikiai laiko formą. Dražė tinkama tirpinti kelis kartus.
Itin tinkama mažųjų kepėjų saldiems šedevrams gaminti!