Choco Drip purpurinės spalvos šokolado glajus. Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams. Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.
Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams.
Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.Perlinės aukso spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.Naudojimas: nuimkite dangtelį ir pašalinkite aliuminę aupsaugą. Pašildykite mikrobangų krosnelėje max 800 W apie 15-20 s. Uždėkite dangtelį ir gerai suplakite. Pakartokite procedūrą kol masė visiškai bus ištirpusi. Po naudojimo praplaukite dangtelį šiltu vandeniu. Gali būti lydomas pakartotinai.Sudėtis: cukrus, augalinis aliejus (palmių, palmių branduolių), baltas šokoladas, cukrus,kakavos sviestas, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis E322, vanilės aromatas, dažiklis E170, kakavos sviestas, tirštiklis E1422, emulsiklis E322 (soja), konservantas E306.
Alergenai: žr. išskirta.
Sudėtyje gali būti pieno, sulfitų pėdsakų.Atkreipkite dėmesį, kad Choco Drip išvaizda pakuotėje gali skirtis dėl baltų ir (arba) apskritų žymių ant kakavinio šokolado. Tai geriau žinoma kaip kakavos sviesto žydėjimas arba „riebalų žydėjimas“. Šis „žydėjimas“ atsiranda gamybos proceso metu, kai dažymas atšaldomas arba grūdinamas, todėl kristalai susidaro netolygiai. Jei dar kartą ištirpdysite „Choco Drip“, dėmės išnyks ir jis tinkamos tekstūros bei skonio.Kiekis: 180 g.Gamintojas: FunColours, Olandija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažiklis: titano dioksidas, geležies oksidas ir hidroksidas.Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažikliai: augalinė anglis, titano dioksidas.Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, druska, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažikliai: E171.Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažikliai: titano dioksidas, kurkuminas, košenilis.Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažikliai: titano dioksidas, kurkuminas, briliantinis mėlynasis FCF.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Žvilgantis nuostabių spalvų gelis, kuriuo galite piešti, rašyti vardus, skaičius ar žinutes, dekoruoti bei akcentuoti detales, užpildyti piešinių vidų ant tortų ir kitų desertų. Idealiai tinka taškeliams, apvadams, vandens ar kitų skysčių imtacijai, vitražams! Jis puikiai papildys Jūsų kompoziciją suteikdamas išskirtinumo bei žavesio! Labai paprasta naudoti - tiesiog reikia nukirpti tūbelės galiuką norimo dydžio angai ir dekoruoti.Natūraliai išgautos spalvos.Sudėtis: gliukozės sirupas, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštiklis E406, citrinos rūgštis E330, konservantas E202, lipnumą reguliuojanti medžiaga E555, dažikliai: E171, E133.Gali būti riešutų, pieno ir jų darinių pėdsakų.Kiekis: 20 gGamintojas: Decora, Italija.
Puiki priemonė skaidrių dekoracijų gamybai: deimantams, langams, mozaikoms, geodo tortams, ledinukams ir kitoms dekoracijoms.
Izomaltas tirpinamas nekeičia saldumo bei spalvos.
Itin tinka tirpinimui bei formavimui.
Be cukraus ir bekvapis.
Ne toks saldus kaip cukrus, bet gali būti maišomas su cukrumi didesniam saldumui.Naudojimas: ištirpinkite mikrobangų krosnelėje (apie 700W galia) karščui atspariame inde arba puode/keptuvėje iki 170° karščio. Maišykite kas 20-30 sekundčių iki visiško ištirpimo. Įstatykite puodą/keptuvę į puodą su nedideliu kiekiu šalto vandens maždaug 10 sekundžių.Dėmesio: ištirpęs izomaltas labai karštas!Sudėtis: 100 % izomaltas.
Sertifikuota Halal.Kiekis: 250 g.Gamintojas: FunCakes, Olandija.
Aukštos kokybės mišinys, iš kurio lengvai ir greitai pagaminsite karališkąjį glajų (Royal Icing). Dekoruokite juo tortus, keksiukus, sausainius ir kitus desertus!Naudojimas: 450 g mišinio sumaišykite su 55 ml vandens ir gerai mentele išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Naudojant mikserį naudokite mažą greitį ir maišykite apie 7-10 min. Glajus yra paruoštas kai tampa ryškiai baltas, laiko formą ir dingsta jo blizgesys. Glajaus konsistenciją galite reguliuoti vandeniu arba papildomu kiekiu mišinio. Jei norite gaminti dekoracijas ar gėles iš glajaus, pasigaminkite standesnės konsistencijos glajų (panašios į minkštą sviestą), jei norite užpildyto sausainių ar dekoracijų didesnį plotą, paskystinkite glaju papildomu kiekiu vandens.Sudėtis: cukrus, gliukozės sirupas (milteliais), kiaušinių baltymų milteliai, citrinos rūgštis.Kiekis: 450 g.Gamintojas: FunCakes, Olandija.
Aukštos kokybės mišinys, iš kurio lengvai ir greitai pagaminsite karališkąjį glajų (Royal Icing). Dekoruokite juo tortus, keksiukus, sausainius ir kitus desertus!Naudojimas: 450 g mišinio sumaišykite su 55 ml vandens ir gerai mentele išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Naudojant mikserį naudokite mažą greitį ir maišykite apie 7-10 min. Glajus yra paruoštas kai tampa ryškiai baltas, laiko formą ir dingsta jo blizgesys. Glajaus konsistenciją galite reguliuoti vandeniu arba papildomu kiekiu mišinio. Jei norite gaminti dekoracijas ar gėles iš glajaus, pasigaminkite standesnės konsistencijos glajų (panašios į minkštą sviestą), jei norite užpildyto sausainių ar dekoracijų didesnį plotą, paskystinkite glaju papildomu kiekiu vandens.Sudėtis: cukrus, gliukozės sirupas (sausas), kiaušinių baltymų milteliai, citrinos rūgštis: E330.Alergenai: žr. pabraukta. Gali būti gliuteno, pieno, sojos ir lubinų pėdsakų.Kiekis: 900 g.Gamintojas: FunCakes, Olandija.
Suteikite savo tortams ar pyragaičiams nuostabų veidrodinį efektą! Ideliai tinka prancūziškiems desertams dekoruoti!
Glazūra jau yra paruošta naudoti, Jums tereikia ją išmaišyti prieš naudojant. Esant reikalui galite nudažyti norima spalva (puikiai tinka geliniai dažai).Naudojimas: gerai išmaišykite ir apliekite desertus.
Po atidarymo sunaudoti per 1 savaitę.Sudėtis: vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, tirštikliai (E440, E415, E407), rųgštingumą reguliuojančios medžiagos (E575, E331, E509), konservantas E202, aromatai.
Sudėtyje gali būti gliuteno, sojos, riešutų ar sulfitų pėdsakų.
Alergenai: žr. paryškinta.Kiekis: 325 g.Gamintojas: FunCakes, Olandija.
Būkite kūrybingi ir personalizuokite dekoravimo glajų (aisingą) savo stiliumi pasirenkant spalvas bei skonį. Tai lengvas ir greitas būdas dekoruoti sausainius bei meduolius, o taip pat Jūsų tortą ar kitą desertą! Sutaupykite laiko gamindami sviestinį kremą, nes šis glajus yra analogiškos tekstūros! Nepriekaištingas gėles ar nuostabius torto pakraštėlius galite dekoruoti tuoj pat atidarę indelį - šis iškart naudoti paruoštas glajus (aisingas) idealus dekoravimui, taip pat tortų, keksų bei sausainių aptepimui, o darbui su trafaretais jis tiesiog idealus! Standesnė kreminė konsistencija užtikrins stabilumą dažant net skystais dažikliais.
Glajus yra standžios konsistencijos, tad puikiai tinka subtiliems papuošimams. Sumaišius glajų su vandeniu ar glicerinu išgausite norimą skystesnę konsistenciją. Standesnei konsistencijai gauti įmaišykite cukraus pudros.Puikiai tinka tortų aptepimui prieš dengiant ar apliejant cukrine mase.
Įmaišykite aromatą, suteikdami mėgstamą skonį.
Puikiai tinka dažyti įvairios konsistencijos maistiniais dažais
Tinka vegetarams bei veganams.
Supakuotas patogiame naudoti indelyje.
Norėdami glajų nuspalvinti, įmaišykite norimos spalvos dažų (tinka geliniai, pastos pavidalo bei sausi).
Prieš naudojimą gerai išmaišyti.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve iki 2 sav.Sudėtis: cukrus, aliejus (palmių), vanduo, glicerinas (E422), invertinis cukraus sirupas, emulsikliai: E471, E322 (soja), druska, konservantas (E202), citrinos rūgštis (E330), stabilizatorius (E415), aliejus (rapsų), antioksidantas (E306).
Alergenai žr. išskirta.
Sudėtyje gali būti kiaušinių, pieno, riešutų, sulfito dioksido ar sulfitų pėdsakų.Kiekis: 400 gGamintojas: Renshaw, D. Britanija.
Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams.
Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.Perlinės aukso spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.Naudojimas: nuimkite dangtelį ir pašalinkite aliuminę aupsaugą. Pašildykite mikrobangų krosnelėje max 800 W apie 15-20 s. Uždėkite dangtelį ir gerai suplakite. Pakartokite procedūrą kol masė visiškai bus ištirpusi. Po naudojimo praplaukite dangtelį šiltu vandeniu. Gali būti lydomas pakartotinai.Sudėtis: cukrus, augalinis aliejus (palmių, palmių branduolių), baltas šokoladas, cukrus,kakavos sviestas, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis E322, vanilės aromatas, dažiklis E170, kakavos sviestas, tirštiklis E1422, emulsiklis E322 (soja), konservantas E306.
Alergenai: žr. išskirta.
Sudėtyje gali būti pieno, sulfitų pėdsakų.Atkreipkite dėmesį, kad Choco Drip išvaizda pakuotėje gali skirtis dėl baltų ir (arba) apskritų žymių ant kakavinio šokolado. Tai geriau žinoma kaip kakavos sviesto žydėjimas arba „riebalų žydėjimas“. Šis „žydėjimas“ atsiranda gamybos proceso metu, kai dažymas atšaldomas arba grūdinamas, todėl kristalai susidaro netolygiai. Jei dar kartą ištirpdysite „Choco Drip“, dėmės išnyks ir jis tinkamos tekstūros bei skonio.Kiekis: 180 g.Gamintojas: FunColours, Olandija.
Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams.
Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.Perlinės aukso spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.Naudojimas: nuimkite dangtelį ir pašalinkite aliuminę aupsaugą. Pašildykite mikrobangų krosnelėje max 800 W apie 15-20 s. Uždėkite dangtelį ir gerai suplakite. Pakartokite procedūrą kol masė visiškai bus ištirpusi. Po naudojimo praplaukite dangtelį šiltu vandeniu. Gali būti lydomas pakartotinai.Sudėtis: cukrus, augalinis aliejus (palmių, palmių branduolių), baltas šokoladas, cukrus,kakavos sviestas, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis E322, vanilės aromatas, dažiklis E170, kakavos sviestas, tirštiklis E1422, emulsiklis E322 (soja), konservantas E306.
Alergenai: žr. išskirta.
Sudėtyje gali būti pieno, sulfitų pėdsakų.Atkreipkite dėmesį, kad Choco Drip išvaizda pakuotėje gali skirtis dėl baltų ir (arba) apskritų žymių ant kakavinio šokolado. Tai geriau žinoma kaip kakavos sviesto žydėjimas arba „riebalų žydėjimas“. Šis „žydėjimas“ atsiranda gamybos proceso metu, kai dažymas atšaldomas arba grūdinamas, todėl kristalai susidaro netolygiai. Jei dar kartą ištirpdysite „Choco Drip“, dėmės išnyks ir jis tinkamos tekstūros bei skonio.Kiekis: 180 g.Gamintojas: FunColours, Olandija.
Paruoštas naudojimui karališkasis dekoravimo glajus (aisingas) - lengvas ir greitas būdas dekoruoti sausainius bei meduolius, o taip pat Jūsų tortą ar kitą desertą! Nepriekaištingas gėles ar nuostabius torto pakraštėlius galite dekoruoti tuoj pat atidarę indelį - šis iškart naudoti paruoštas glajus (aisingas) idealus dekoravimui, o grynai baltos spalvos dėka galite būti tikri, kad išgausite norimą atspalvį ar spalvą. Turtinga, kreminė konsistencija ir puikus skonis - nuostabiai tinka tiek dekoravimui, tiek tortų (keksų) aptepimui, o darbui su trafaretais jis tiesiog idealus!
Glajus yra standžios konsistencijos, tad puikiai tinka subtiliems papuošimams. Sumaišius glajų su vandeniu ar glicerinu išgausite norimą skystesnę konsistenciją. Standesnei konsistencijai gauti įmaišykite cukraus pudros.Norėdami glajų nuspalvinti, įmaišykite norimos spalvos dažų (tinka geliniai, pastos pavidalo bei sausi).
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Nelaikyti šaldytuve ar šaldiklyje.
Atidarius suvartoti per 14 dienų.Sudėtis: cukrus, vanduo, sausi baltymai (kiaušinis), glicerinas (E422), kukurūzų krakmolas, konservantas (E202), aromatas, citrinos rūgštis (E330), dažiklis (E171).
Alergenai žr. išskirta.Kiekis: 400 gGamintojas: Renshaw, D. Britanija.
Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nuvarvėjimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams.
Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.Perlinės aukso spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.Naudojimas: nuimkite dangtelį ir pašalinkite aliuminę aupsaugą. Pašildykite mikrobangų krosnelėje max 800 W apie 15-20 s. Uždėkite dangtelį ir gerai suplakite. Pakartokite procedūrą kol masė visiškai bus ištirpusi. Po naudojimo praplaukite dangtelį šiltu vandeniu. Gali būti lydomas pakartotinai.Sudėtis: cukrus, augalinis aliejus (palmių, palmių branduolių), baltas šokoladas, cukrus,kakavos sviestas, pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis E322, vanilės aromatas, dažiklis E170, kakavos sviestas, tirštiklis E1422, emulsiklis E322 (soja), konservantas E306.
Alergenai: žr. išskirta.
Sudėtyje gali būti pieno, sulfitų pėdsakų.Atkreipkite dėmesį, kad Choco Drip išvaizda pakuotėje gali skirtis dėl baltų ir (arba) apskritų žymių ant kakavinio šokolado. Tai geriau žinoma kaip kakavos sviesto žydėjimas arba „riebalų žydėjimas“. Šis „žydėjimas“ atsiranda gamybos proceso metu, kai dažymas atšaldomas arba grūdinamas, todėl kristalai susidaro netolygiai. Jei dar kartą ištirpdysite „Choco Drip“, dėmės išnyks ir jis tinkamos tekstūros bei skonio.Kiekis: 180 g.Gamintojas: FunColours, Olandija.
Puiki priemonė skaidrių dekoracijų, pyragų bei saldumynų gamybai.Naudojimas: lėtai ištirpinkite puode arba dideliam karščiui atspariame inde. Ideali temperatūra 150 laipsnių Celsijaus. Galima lydyti ir mikrobangų krosnelėje atidžiai stebint procesą. Atsargiai! Įkaitęs izomaltas yra itin karštas, tad yra pavojus nusideginti.
Ištirpintą izomaltą supilkite į formeles ir palikite atvėsti. Receptuose naudokite laikydamiesi instrukcijos.
Izomaltą galite dažyti tiek geliniais, tiek sausais dažais.Sudėtis: 100 % izomaltas (E953).Kiekis: 500 g.Gamintojas: Silikomart, Italija
Didelis indelis skaidraus gelio, kuriuo sukursite nuostabius efektus tortui ir dekoracijoms. Jis ideliai tinka imituoti vandens lašelius, ežerus, krioklius, jūros bangas, aprasojimo įspūdį. Taip pat galima naudoti maistiniam dekoravimo bei vafliniam (ryžių) popieriui tvirtinti, paveikslėlių ir plokščių dekoracijų kontūrams apvedžioti. Juo taip pat galite patepti keksiuko paviršių prieš dengiant marcipanu ar cukrine mase. Patogu naudoti tiek teptuku, tiek su dekoravimo maišeliais. Gelį galite dažyti norimomis spalvomis bei atspalviais.
Idealiai tinka vitražiniam efektui išgauti!Sudėtis: gliukozės sirupas, vanduo, sacharozė, tirštiklis (agaras E406), citrinos rūgštis (E330), konservantas (E202).).
Sudėtyje gali būti pieno, sojos ir sulfitų pėdsakų.
Alergenai: žr. pabraukta.
Laikyti vėsioje ir sauspje vietoje (15-20°C temperatūroje).Kiekis: 350 g.Gamintojas:FunCakes, Olandija.
Dar niekada nebuvo taip paprasta suteikti tortams šokoladinius nubėgimus. Tiesiog pašildykite ir formuokite! Jis taip pat puikiai tiks torto ar keksiukų "drizling'ui" ar kitiems auksiniams papuošimams.
Dėka spaudžiamo buteliuko jums nereikės naudoti maišelių su antgaliais.Baltos spalvos ir nuostabaus šokolado skonio.