Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E153)Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: emulsiklis: kakavos sviestas, dažikliai (E122, E133)
Pastaba: E122 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 4 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažikliai (E102, E133, E153)
Pastaba: E102 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 4 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažikliai (E120, E133).Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 4 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E133)Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažikliai (E104, E133)
Pastaba: E104 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 0,6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E122)
Pastaba: E122 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E124)
Pastaba: E124 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 0,6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E171).
Pastaba: E104 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: pagal poreikį.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Puikūs dažai šokoladui bei šokolado dražė dažymui. Šiais dažais ne tik nudažysite šokoladą, tačiau jie puikiai pasitarnaus dirbant su acetato ar pvc lapais, t.y. dažant šokolado paviršių ir suteikiant jam įvairių raštų.Naudojimas:
- Dažų paruošimas: nuimkite dangtelį ir šildykite mikrobangų krosnelėje 800w galingumu 10 sekundžių kol dažai pradės skystėti. Išimkite, išmaišykite ir, prireikus, procedūrą pakartokite. Taip pat dažus galite paruošti karšto/šilto vandens vonelėje.
- Paviršiaus dažymui: patepkite jais acetato/pvc lapo ar šokolado formelių paviršių suteikdami norimą dizainą. Užtepkite ar įliekite šokoladą.
- Baltam šokoladui nudažyti - įmaišykite dažų į ištirpintą temperuotą šokoladą.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.Dėmesio! Indelyje ant dažų gali būti dėmelių, kurios gali sukelti nerimo. Tačiau gamintojas užtikrina, kad šios dėmelės (kai kuriais atvejais galinčios būti panašios į pelėsį), vadinamos kakavos sviesto "žydėjimu" ar "riebalų žydėjimu", atsiranda natūraliai gaminimo proceso metu (dažų atvėsinimo ar temperavimo metu atsiranda kristalizacija) ir visiškai neįtakoja gaminio kokybės. Ištirpinus dažus, dėmelės pranyksta ir dažymo bei skonio savybės išlieka kaip numatyta.Sudėtis: kakavos sviestas, dažiklis (E104)
Pastaba: E104 gali įtakoti vaikų aktyvumą bei dėmesingumą.Be riešutų. Tinka vegetarams ir veganams.Rekomenduojamas kiekis: 0,6 g/ 1 kg.Kiekis: 35 g.Gamintojas: Sugarflair, Didžioji Britanija.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams, tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymai. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Prieš naudojant suplakti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams, tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymai. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Prieš naudojant suplakti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams, tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.
Skysti riebaluose tirpūs dažai ypatingai tinkami šokolado dažymui. Jie taip pat puikiai tinka sviesto pagrindu pagamintiems kremams, tokiems kaip sviestinis kremas ar grietinėlė.
Pastebėtina, kad dažai skirtinguose produktuose atsiskleidžia skirtingai, todėl naudojamas kiekis ir gaunamas rezultatas gali varijuoti.