Kiekis: | Į krepšelį | ![]() |
Aprašymas
Paruoškite gardų šokoladinį kremą (ganašą) su intensyvia šokolado nata. Puikus mišinys, iš kurio lengvai pasigaminsite kremą tortui ar keksiukams įdaryti arba papuošti.
Paruošimo būdas: sumaišykite 200 g mišinio su 80 g vandens dubenyje, tinkamame naudoti mikrobangėje. Šildykite 900W režimu kas 10-15 sekundžių gerai išmaišydami kol ganašas pilnai ištirps. Išmaišykite iki vientisos švelnios tekstūros. Apipilkite tortą ar kitus desertus iš karto arba pastatykite į šaldytuvą 30 min sustingti. Išėmus iš šaldytuvo prieš įdarant ar dengiant desertą, intensyviu režimu išplakite ganašą 1 min.
Vienos ganašo porcijos pakanka įdaryti ir aptepti 20 cm skersmens tortą arba dekoruoti apie 15 keksiukų.
Patarimas: Į atvėsintą ganašą galite įdėti sviesto - taip pasigaminsite šokoladinį sviestinį kremą. Vandenį galite pakeisti likeriu arba sultimis - taip išgausite naujus skonius.
Sudėtis: šokoladas miltelių pavidalu (cukrus, kakavos masė, kakavos milteliai, natūralus vanilės aromatas) 75%, kakavos sviestas (10%), grietinėlė milteliais (pienas, laktozė), pieno milteliai.
Alergenai - žr. išskirta.
Gali būti gliuteno, kiaušinių, sojos ir lubinų pėdsakų.
Kiekis: 400 g.
Gamintojas: FunCakes, Olandija.