Kiekis: | Į krepšelį | ![]() |
Aprašymas
Nuostabaus skonio ir itin švelnios tekstūros mišinys pasigaminti šveicarišką morenginį sviestinį kremą, kurį galite naudoti tiek desertų (tortų, keksiukų ir kt.) dekoravimui, tiek jų įdarams. Šveicariško kremo gamyba paprastai reikalauja daug laiko ir kantrybės, tačiau šio mišinio pagalba kremą pagaminsite lengvai, o rezultatas išties džiuginantis - kremo tekstūra labai lygi ir gražią formą jis išlaiko net šiltomis dienomis. Dėka specialios receptūros kremas nėra toks riebus kaip įprastiniai sviestiniai kremai, o taip pat ir ne per saldus.
Naudojimas: visi produktai turi būti kambario temperatūros. Vienai porcijai: sumaišykite 100 g mišinio su 70 ml šilto vandens ir plakite 8 min. didžiausiu greičiu naudodami šluotelės antgalį. Masė taps puri. 220 g nesūdyto sviesto padalinkite į 4 dalis ir plakite įdėdami sekančią dalį kai prieš tai įdėta gerai susijungs su kremu. Plakite kremą apie 8 min iki vientisos tolygios konsistencijos.
Vienos porcijos užtenka vienam 20Ø cm tortui arba apie 12 keksiukų padengti.
Kremą galite nudažyti naudodami maistinius dažus (rekomenduojame gelinius).
Norėdami kremui suteikti skirtingus skonius, galite į jį įmaišyti vaisius, uogas, džemus, šokoladą, karamelę ir pan. Tam taip pat idealiai tinka LorAnn aromatai, kurie suteikia išraiškingą skonį bei kvapą nepakeisdami kremo konsistencijos.
Sudėtis: cukrus, laisvai laikomų virštų kiaušinių baltymai (sausi), tirštiklis: E4 šš, citrinos fūgštis, aromatas.
Pastaba: gali būti kiaušinių, sojos, pieno ar lupino pėdsakų.
Kiekis: 400 g.
Gamintojas: FunCakes, Olandija.